Verhuur geluidsstudio

Het maken van een podcast is momenteel helemaal hot. Er verschijnen steeds meer podcasts. Het uploaden van je podcast in Spotify is inmiddels een eitje geworden.
Sinds begin 2021 beschikt Ben Brand Produkties over een professionele geluidsvrije geluidscabine, geschikt voor vele audio producties.
Mocht u nu graag eens in een professionele studio willen experimenteren, dan is dat bij ons mogelijk. Onze akoestische gedempte studio is geschikt voor het inspreken van uw podcast of voice-overs.
Indien gewenst kunnen wij u begeleiden tijdens de opname. Kiest u ervoor om de opname zelf op te nemen dan is daar ook een mogelijkheid voor. In de studio is een compacte Røde Caster Pro aanwezig. Het overzichtelijke paneel heeft in totaal acht schuifknoppen om het volume van vier microfoons, op USB en AUX-in aangesloten apparaat, Bluetooth en de acht pads te controleren
Verder heeft de Røde Caster Pro vijf draaiknoppen om het volume voor de koptelefoons en natuurlijk het totaalgeluid te regelen. Mocht u bij het opnemen van een podcast er een gast telefonisch bij willen betrekken, dan kunt u met de Bluetoothfunctie of 3.5 mm jack makkelijk en storingsvrij een telefoongesprek opzetten.

 

De podcaststudio is uitgerust met een Røde NT1 A microfoon, bekend geworden door zijn warme en heldere geluid, zijn groot dynamisch bereik en de hoge maximale SPL. De NT1 A is, met een ruissignaal van slechts 5dBA, de meest stille studiomicrofoon van Røde. Dit is ideaal voor het opnemen van een podcast of voice-over. Deze microfoon heeft een frequentierespons van 20 Hz tot 20 kHz. Ook bezit de NT1 A vergulde XLR-uitgangen, voor onberispelijke signaaldoorgifte.
Met een kleine uitleg bestaat er dus een mogelijkheid om zelf uw podcast of de voice-over op te nemen. Kiest u voor de begeleiding, dan is dat ook een mogelijkheid. In de studio is koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen. Neem contact met ons op voor meer informatie.