Tourmanager

Leendert Scheel is een gastheer met veel ervaring en verwelkomt op zeer correcte wijze uw gasten op úw evenement. Door zijn organiserend vermogen ontgaat hem niets en kunt u zich volkomen ontspannen onder uw gasten begeven. Het gehele concept neemt hij met u door en zorgt hij  dat alles tot in de puntjes, volgens afspraak, wordt uitgevoerd. Hij is op zijn best in een “aansturende“ rol waarbij hij ervoor zorgt dat alle aspecten van uw evenement 100% worden uitgevoerd door alle medewerkers.

Leendert Scheel Company manager
Ashton Brothers

Daarnaast is Leendert inzetbaar als tourmanager. Al 20 jaar is hij werkzaam in de theaterwereld voor diverse gezelschappen. Voor vele theaterproducties is hij het aanspreekpunt als het gaat om het reserveren van hotelkamers, catering, vervoer, productionele aspecten, begeleiding acteurs en technici enz.  

Ook heeft hij voor diverse producties als regie-assistent gefungeerd. Hij heeft voor verschillende  theaterproducenten gewerkt waaronder Senf Theaterpartners, Stage Entertainment en RTL Evenementen. Toneel, musical, concerten, voor veel disciplines heeft Leendert gewerkt.

Gedurende 20 jaar is hij o.a. werkzaam geweest voor de Ashton Brothers en talloze theatervoorstellingen zoals Lente, De Barones, Bedgeheimen, Jaloezie, Liefdesbrieven, Ciske de Rat, Aan het eind van de Regenboog en recent Driving Miss Daisy.