Presentatie

Presenteren is niet alleen maar alles aan elkaar praten. Een presentator is dé bindende factor voor uw publiek. Ben zorgt altijd voor die snelle, enthousiaste klik met elk publiek. Zijn vermogen om zich in alle situaties aan het publiek aan te passen is overweldigend! Ben is een creatieve en intelligente presentator die gemakkelijk een brug slaat met zijn publiek.

NPL Campingtour Ben Brand
Presentatie Campingtour Nationale Postcode Loterij

Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring als presentator voor o.a. De Nationale Postcode Loterij, Bankgiro Loterij, Vrienden Loterij, De RAI Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair, Bauhaus Nederland, Rabobank Nederland, Hogeschool Amsterdam, De Koningsvaart alsmede fanclubdagen van vele artiesten waaronder o.a. Marco Borsato.

Nationale Postcode Loterij Camping Tour

Ook is het mogelijk dat Ben een speciaal, voor u op maat gemaakt, (spel) programma presenteert. Hij beschikt over verschillende eigen concepten waarbij hij gebruik maakt van stemkastjes of waarbij uw gasten mee kunnen spelen d.m.v hun eigen mobiele telefoon.

Spelprogramma’s voor bedrijven

“May I Have Your Vote Please”, “The Boys And Girls Battle”, “Quiz-Bingo” en “Who’s Not The Loser” zijn bijzonder geschikt voor een Kick-off, open huis, personeelsfeest, beurs of winkelcentrum.