Warming-Up

Ben is een zeer bekend gezicht bij vele televisieprogramma’s als publieksentertainer bij o.a. “Holland Got Talent”, “Postcodeloterij Miljoenenjacht”, “The Masked Singer”, “Dancing With The Stars”, “Een tegen 100”, “All You Need Is Love”, en “I Can See Your Voice” etc. 
Jarenlang zorgt hij bij deze grote TV-shows voor de juiste sfeer in de studio. Bij het Z@pp kinderprogramma Kids Top 20 verzorgt hij dit jaar al 20 jaar de opnameleiding en warming-up.
Foto: © Peter Franken / AD
Al ruim 25 jaar verzorgt Ben de warming-up bij grote TV-shows in Nederland en België. Hij dirigeert het publiek alsof hij voor een orkest staat. Hij is in staat om de emoties van het publiek te vertalen en te versterken.  Zijn gevoel voor timing is hiervoor van cruciaal belang.
EndemolShine, Blue Circle, Talpa, ITV, I Care Producties, CTM, Media Lane, TuVaLu Media, Fabiola TV, Vincent TV, Warner Bros etc. zijn de productiehuizen waarvoor Ben werkzaam is. Maar ook voor de omroepen : AVROTROS, BNNVARA, KRO-NCRV, Omroep MAX, NTR.
Lang Leve De Muziekshow
The Masked Singer
Een toegevoegde waarde van Ben is dat hij bij de warming-up moeiteloos om kan schakelen als het gaat om kinderen. Al 20 jaar verzorgt hij de opnameleiding/ warming-up voor het  Z@pp programma “Kids Top 20”.
Maar ook bij “Lang Leve De Muziekshow, “Kinderen voor Kinderen”, “Mijn vader is de Beste”, “Bommetje” etc. is hij een graag geziene publieks-entertainer.