Warming-Up

Al ruim 25 jaar verzorgt Ben de warming-up bij grote TV-shows in Nederland en België. Hij dirigeert het publiek alsof hij voor een orkest staat. Hij is in staat om de emoties van het publiek te vertalen en te versterken.  Zijn gevoel voor timing is hiervoor van cruciaal belang.

Ben is een bekend gezicht bij vele televisieprogramma’s als publieksentertainer bij o.a. “Holland Got Talent”, “Postcodeloterij Miljoenenjacht”, “DanceSing”, “Dancing With The Stars”, “Een tegen 100”, “All You Need Is Love”, en “Maestro” etc.  Jarenlang zorgt hij bij deze grote TV-shows voor de juiste sfeer in de studio.

EndemolShine, Blue Circle, Talpa, I Care Producties, CTM, Media Lane, TuVaLu Media, Fabiola TV, Vincent TV, Warner Bros etc. zijn de productiehuizen waarvoor Ben werkzaam is. Maar ook voor de omroepen : AVROTROS, BNNVARA, KRO-NCRV, Omroep MAX, NTR.

Een toegevoegde waarde van Ben is dat hij de warming-up moeiteloos om kan schakelen als het gaat om kinderen. Al 18 jaar verzorgt hij de opnameleiding/ warming-up voor het  Z@pp programma “Kids Top 20”. Maar ook bij “Lang Leve De Muziekshow, “Kinderen voor Kinderen”, “Mijn vader is de Beste”, “Bommetje” etc. is hij een graag geziene publieks-entertainer.